پذیرش 930دانشجو در 30 رشته مختلف در مقطع کارشناسی

دکتر جعفر مامی زاده مدیر آموزش دانشگاه ایلام در گفتگویی با روابط عمومی بیان داشت: ثبت نام دانشجویان جدیدالورود دانشگاه ایلام طی دو مرحله ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) و حضوری انجام می شود.

وی افزود: زمان ثبت نام غیرحضوری24تا 21 شهریور ماه بوده که دانشجویان جدیدالورود با مراجعه به وب سایت این مرکز آموزش عالی به آدرس اینترنتی www.ilam.ac.ir با درج فایل های اسکن شده از شناسنامه، کارت ملی، عکس پرسنلی، مدرک دیپلم، مدرک نظام وظیفه و ...ثبت نام کنند.

مدیر آموزش دانشگاه ایلام اظهار داشت: ثبت نام حضوری در تاریخ های 29 و 28 شهریور ماه در دانشکده ها انجام خواهد شد و مدارک لازم برای ثبت نام حضوری شامل اصل و کپی دیپلم و پیش دانشگاهی، اصل و کپی ریزنمرات دوره متوسطه، قبص پستی درخواست ارزش تحصیلی پیش دانشگاهی، اصل و کپی کارت ملی و تمام صفحات شناسنامه، اصل و کپی کارت پایان خدمت یا معافیت دائم و یا دفترچه آماده به خدمت برای مشمولان، تاییدیه سهمیه نهادها، فرم های تکمیل شده در مرحله ثبت نام غیرحضوری و..است.

وی عنوان کرد: تعداد کل دانشجویان جدیدالورود در مقطع کارشناسی 930 نفر است که در 30 رشته مختلف دانشگاه پذیرفته شده اند.

مامی زاده تصریح کرد: تعداد دانشجویان دانشکده های مختلف شامل دانشکده ادبیات و علوم انسانی 241 نفر، دانشکده پیرادامپزشکی 33 نفر، دانشکده الهیات و معارف اسلامی 50 نفر، دانشکده علوم پایه 81 نفر، دانشکده فنی و مهندسی 252 نفر و دانشکده کشاورزی 273 نفر است که انتخاب واحد دانشجویان جدیدالورود توسط آموزش دانشکده های مربوطه انجام می گیرد.

پذيرش 930دانشجو در 30 رشته مختلف در مقطع کارشناسي