انتصاب مدیر نظارت و ارزیابی و مدیر اداره تربیت بدنی دانشگاه

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، طی احکامی جداگانه از سوی آقای دکتر علی اکبری رییس محترم دانشگاه،  آقای دکتر  حجت شیخی    عضو هیأت علمی دانشکده فنی مهندسی به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی و خانم دکتر مژگان صالحی‌پور   عضو هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی به عنوان مدیر اداره تربیت بدنی منصوب  گردیدند.

روابط عمومی دانشگاه برای ایشان آرزوی موفقیت می نماید.

متن حکم آقای دکتر علی اکبری، رییس محترم دانشگاه به آقای دکتر حجت شیخی  به این شرح است:

برادر گرامی جناب آقای دکتر حجت شیخی

عضو محترم هیأت علمی دانشکده فنی مهندسی

سلام علیکم

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی، از تاریخ 1394/04/12 ، مدت یک سال دیگر به عنوان مدیر نظارت و ارزیابی  دانشگاه ابقا می­‌شوید. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم، همّت خویش را با توجه به جهت‌گیری‌ها و سیاست‌های کلّیِ ابلاغی برای دستیابی به اهداف مطلوب این اداره به ­کار گیرید.

متن حکم آقای دکتر علی اکبری، رییس محترم دانشگاه به سرکار خانم دکتر مژگان صالحی‌پور به این شرح است:

سرکار خانم دکتر مژگان صالحی‌پور

عضو محترم هیأت علمی دانشکده ادبیات و علوم انسانی

سلام علیکم

با احترام، پیرو حکم شماره 26798/1-ص، مورخ 92/11/27 و نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی و سِمَت مدیریت گروه تربیت بدنی، به مدت دو سال از تاریخ یادشده به عنوان مدیر اداره تربیت بدنی دانشگاه منصوب می­‌شوید. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم، همّت خویش را با توجه به جهت‌گیری‌ها و سیاست‌های کلّیِ ابلاغی برای دستیابی به اهداف مطلوب این اداره به ­کار گیرید.