بازدید علمی دانشجویان دوره کارشناسی و دکترای دانشگاه از جنگلهای حوزه اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری استان مازندران

به گزارش خبرنگار روابط عمومی،  دانشجویان دانشگاه ایلام در نشستی با آقای دکتر بابایی مدیر کل منابع طبیعی و آبخیزداری مازندران – ساری به بحث و تبادل نظر در مورد مشکلات پیش روی مدیریت منابع طبیعی در سطح کلان ، مسائل اقتصادی و اجتماعی در جنگهای شمال کشور و عملکرد این اداره در حوزه های اجرایی پرداختند.

سپس بازدید از کارخانه صنایع چوب و کاغذ مازندران و جنگلهای تابعه به عمل آمد.

در روز دوم و سوم سفر علمی دانشجویان دوره کارشناسی و دکترای دانشگاه ایلام ، به ترتیب از طرح های جنگلداری مورد عمل کارخانه های نکا چوب و چوب و فریم بازدید میدانی به عمل آمد و به مباحث مختلف علوم جنگلداری و جنگل شناسی از جمله جاده سازی ، بهره برداری ، جنگل شناسی ، نشانه گذاری و .... پرداخته شد.

در ادامه این سفر علمی وپژوهشی ،از مرکز بذر کلوده ی آمل و ذخیره گاه ژنتیکی سی سنگان نیز بازدید بعمل آمد.

این گونه سفر های علمی و آموزشی ، تاثیر بسزایی در بالارفتن اطلاعات عملی و افزایش وسعت دید دانشجویان داشته که در سالهای آتی می تواند در تولید فکر و کارایی بیشتر این عزیزان و ارائه خدمات بهینه به جامعه اسلامی نقش موثری را ایفا نماید .