پاکسازی طبیعت توسط دانشجویان دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، گروهی ازدانشجویان واعضاء هیأت علمی دانشگاه ایلام باهمکاری اداره کل حفاظت محیط زیست وباهدف ترویج حفاظت از محیط زیست، پارک جنگلی چغاسبزشهرایلام را پاکسازی نمودند.
شرکت کنندگان در این فعالیت فرهنگی، تامین محیط زیست سالم برای داشتن زندگی آرام وسالم را از ضرورت ها دانستند وبا عملی کردن حفاظت از محیط زیست می خواهند این حساسیت را به سطح جامعه بکشانند، حفاظت ازمحیط زیست نیازمندعزم وتلاش همگانی است تا بتوان باهمدلی ومشارکت دراین عرصه شاهدمحیط زیستی سالم و پاک باشیم.

این برنامه با تلاش انجمن حامیان محیط زیست برگزار شد.

پاکسازي طبيعت توسط دانشجويان دانشگاه ايلام پاکسازي طبيعت توسط دانشجويان دانشگاه ايلام پاکسازي طبيعت توسط دانشجويان دانشگاه ايلام پاکسازي طبيعت توسط دانشجويان دانشگاه ايلام