وزارت علوم با سردبیری دانشیار دانشگاه ایلام در نشریه علمی پژوهشی آموزش زبان انگلیسی ایران موافقت کرد

به گزارش روابط عمومی ، کارگروه علوم انسانی دفتر سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی امور پژوهشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری ضمن تأیید سوابق علمی و پژوهشی دکتر رضا خانی، دانشیار دانشگاه ایلام جهت سردبیری نشریه علمی پژوهشی آموزش زبان انگلیسی به صاحب‌امتیازی انجمن آموزش زبان و ادبیات انگلیسی ایران با سردبیری وی موافقت کرد.

نشریه علمی پژوهشی آموزش زبان انگلیسی تنها نشریه انجمن و مرجع چاپ مقالات در حوزه‌های آموزش زبان انگلیسی، ادبیات، زبان‌شناسی کاربردی و ترجمه است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمن تبریک به جامعه علمی استان، برای دکتر خانی آرزوی موفقیت می نماید.

وزارت علوم با سردبيري دانشيار دانشگاه ايلام در  نشريه علمي پژوهشي آموزش زبان انگليسي ايران موافقت کرد