دیدار رئیس داشگاه ایلام و سرپرست دانشگاه فرهنگیان کشور

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، دکتر مهرمحمدی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان با دکتر علی‌اکبری، رییس دانشگاه دیدار و گفتگو نمود.

در این دیدار، دکتر علی اکبری ضمن خیر مقدم به سرپرست دانشگاه فرهنگیان و هیئت همراه ایشان در سخنانی بیان داشتند: نهایت مساعدت، همکاری و همراهی با دانشگاه فرهنگیان در زمینه‌های مختلف، بخصوص در مورد همکاری در واگذاری زمین مورد نیاز برای توسعه و تجدید بنای دانشگاه فرهنگیان را اعلام نمودند.

در ادامه آقای دکتر مهرمحمدی از همراهی‌های دانشگاه ایلام با دانشگاه فرهنگیان در تمامی زمینه‌ها خصوصاً موافقت با واگذاری 10 هکتار از زمین‌های دانشگاه ایلام  تشکر و قدردانی نمودند و اعلام کردند که تأسیس پردیس امام جعفر صادق (ع) از برنامه‌های اولویت دار دانشگاه فرهنگیان می‌باشد همچنین از وجود فضا و فرصت تفاهم و همدلی میان اضلاع مختلف مربوط به این دانشگاه ابراز خرسندی نمودند.

ديدار رئيس داشگاه ايلام و سرپرست دانشگاه فرهنگيان کشور ديدار رئيس داشگاه ايلام و سرپرست دانشگاه فرهنگيان کشور