پذیرای مشارکت اساتید ، کارکنان و دانشجویان در امر خدمات رسانی به زوار اباعبدالله الحسین (ع) هستیم

آقای دکتر محمدرضا شیرخانی، معاون محترم فرهنگی واجتماعی دانشگاه ایلام در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی بیان داشت: با عنایت به اینکه معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه ایلام به مناسبت ایام اربعین حسینی و خدمت به زائرین سید و سالار شهیدان اقدام به برپایی ایستگاه فرهنگی و صلواتی در پایانه مرزی مهران نموده است، پذیرای مشارکت اساتید ، کارکنان و دانشجویان در امر خدمات رسانی به زوار اباعبدالله الحسین (ع) است. علاقمندان به حضور در ایستگاه یا ارائه کمک های نقدی و نذورات خود به حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه مراجعه نمایند.

شایان ذکر است این ایستگاه صلواتی به مدت 10 شبانه روز در پایانه مرزی مهران فعال است و در صورت نیاز، دانشگاه ایلام آمادگی لازم  برای افزایش مدت فعالیت آن تا بعد از اربعین حسینی را اعلام میدارد.

پذيراي مشارکت اساتيد ، کارکنان و دانشجويان در امر خدمات رساني به زوار اباعبدالله الحسين (ع) هستيم