معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در دانشگاه ایلام

به گزارش روابط عمومی، آقای دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، رئیس بنیاد ملی نخبگان کشور،به منظور بازدید از مراکز علمی، تحقیقاتی، فناوری و دانشگاهی و حضور در جمع فعالان عرصه دانش بنیان و فناوری استان، به ایلام سفر خواهد کرد.

معاون علمی و فناوری رئیس جمهور در ادامه سفرهای استانی خود  این بار با همراهی معاونان و مشاوران خودبه ایلام سفر می کند تا از نزدیک در جریان پیشرفت‌ها و دستاوردهای فناوران، صنعتگران و نخبگان استان قرار گیرد و در جهت رفع موانع در مسیر اقتصاد دانش‌بنیان، اقدام لازم را صورت دهد.

براساس این گزارش، قرار است آقای دکتر ستاری به اتفاق هیئت همراه  روز شنبه هفته آینده(6تیر) ضمن بازدید از دانشگاه ایلام ساعت 8صبح نشستی علمی پژوهشی با هیئت رئیسه و اعضای هئیت علمی  این مرکز آموزش علمی داشته باشد.

حضور در مزار شهدای گمنام دانشگاه ایلام، بازدید از آزمایشگاه مرکزی، افتتاح نمایشگاه مرکز رشد دانشگاه ایلام و بازدید از پارک علم و فناوری استان و دستاوردهای شرکت‌های دانش بنیان مستقر در این پارک، از برنامه های معاون علمی و فناوری رئیس جمهوری است.

معاون علمي و فناوري رئيس جمهور در دانشگاه ايلام