نشست تخصصی بررسی چالش ها و راهکارهای مقابله با بحران آب های زیر زمینی در دانشگاه ایلام برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست با همکاری معاونت  پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام و اعضای هیئت علمی دانشکده کشاورزی و با حضور اعضای اتاق فکر استان و رؤسای ادارات و سازمان های مرتبط برگزار می شود.

در این نشست تخصصی، چالش ها و راهکارهای مقابله با بحران آب های زیر زمینی در استان ایلام مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

نشست تخصصی راهکارهای مقابله با کمبود آب، فردا سه شنبه 2تیرماه ساعت 9 صبح در سالن فرزانگان دانشگاه ایلام برگزار خواهد شد.

مسئولین یا نمایندگان ،سازمان آب منطقه ای ، سازمان جهاد کشاورزی، شرکت آب و فاضلاب  شهری وروستایی،مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی ، و اداره کل منابع طبیعی و آبخیز داری استان ایلام در این نشست تخصصی شرکت خواهند کرد.

.

نشست تخصصي بررسي چالش ها و راهکارهاي مقابله با بحران آب هاي زير زميني در دانشگاه ايلام برگزار مي شود