آزمون سراسری سال 1394 در دانشگاه ایلام

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد علی اکبری، رئیس دانشگاه ایلام  در سخنانی بیان داشت: آزمون سراسری سال 1394 در دانشگاه ایلام و هفت حوزه شهرستان های سرابله، مهران، دهلران، ملکشاهی، ایوان، دره شهر و آبدانان همزمان با سراسر کشور روز های پنجشنبه 21 و جمعه 22در دو نوبت صبح و عصر برگزار می گردد.

وی افزود: 11564 نفر داوطلب در 5 گروه آزمایشی علوم انسانی، علوم تجربی، ریاضی، زبانهای خارجی و هنر به رقابت خواهند پرداخت که تعداد 6594 نفرداوطلب خواهر با 57 درصد و تعداد 4970 نفر برادر با 43 درصد حضور دارند.

در ضمن باجه رفع نقص کارت ورود به جلسه داوطلبان از روز سه شنبه مورخ 19/3/94 در ساعت­های 12-8 و 18-14 تا پایان آزمون در محل اداره امور آموزشی دانشگاه ایلام با حضور نماینده رفع نقص سازمان سنجش کشور دایر می­باشد.

آزمون سراسري سال 1394 در دانشگاه ايلام