انتصاب دکتر چراغی به عنوان سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، در حکمی  از طرف آقای دکتر علی اکبری، ریاست محترم دانشگاه آقای دکتر جواد چراغی عضو محترم هیأت علمی دانشکده پیرادامپزشکی به عنوان سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب گردید.

در این حکم آمده است.

برادر گرامی جناب آقای دکتر  جواد چراغی

عضو هیأت علمی محترم دانشکده پیرادامپزشکی

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشیاز تاریخ یاد شده به مدت دو سال به عنوان سرپرست مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه منصوب می­‌شوید. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم، همّت خویش را در انجام برنامه‌ها و راهبردهای دانشگاه در این حوزه به ­کار گیرید و در ارتقاء کیفیت خدمات تحصیلات تکمیلی برای نیل به دانشگاهی پیشتاز، قانون مدار، پاسخگو، اخلاقی و خلّاق، به شکلی مؤثر اهتمام بورزید.

همچنین آقای دکتر علی اکبری از خدمات ارزشمند آقای دکتر سلیمان بیگی مدیر قبلی تحصیلات تکمیلی سپاس و قدردانی نمود.

همچنین طی احکام جداگانه دیگر حکم سرپرستی افرد ذیل به مدیریت گروه ارتقاء یافت.

آقای دکتر عبدالجبار زرگوش نسب

به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی فقه و مبانی حقوق اسلامی دانشکده الهیات و معارف اسلامی  منصوب گردید.

آقای دکتر  علی مهدوی

به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی علوم جنگل دانشکده کشاورزی منصوب گردید.

آقای مهندس محمدرضا ولی‌زاده

به مدت دو سال به عنوان مدیر گروه آموزشی کامپیوتر دانشکده فنی و مهندسی منصوب گردید.

روابط عمومی دانشگاه برای این عزیزان آرزوی موفقیت می نماید.