موافقت وزارت علوم با تشکیل شورای بررسی موارد خاص دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی استان در دانشگاه ایلام

به گزارش روابط عمومی، با در خواست و پیگیری های آقای دکتر علی اکبری، سرپرست محترم دانشگاه، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با تشکیل شورای موارد خاص دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالی استان بصورت مستقل در دانشگاه ایلام موافقت نمود و از این پس درخواست های موارد خاص دانشجویان در هر یک از مراکز آموزش عالی استان برای طرح در این کمیسیون در دانشگاه ایلام مورد رسیدگی قرار خواهند گرفت و بدین ترتیب در وقت و هزینه های دانشجویان متقاضی صرفه جویی خواهد شد.

لازم به ذکر است پیش از این پرونده های دانشجویان و دانشگاه های استان در شورای موارد خاص استان کرمانشاه دردانشگاه رازی بررسی می گردید که با اتلاف وقت و تصمیم گیری دیرهنگام همراه بود.

موافقت وزارت علوم با تشکيل شوراي بررسي موارد خاص دانشگاه ها و مؤسسات آموزش عالي استان در دانشگاه ايلام