بازدید آقای دکتر علی اکبری از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، در بازدیدی از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه ایلام که با حضور آقای دکتر علی اکبری، ریاست محترم دانشگاه و آقای دکتر مهدی زاده، معاون محترم پژوهشی دانشگاه صورت گرفت، روند فعالیت واحدها و شرکت های فناور مرکز رشد دانشگاه ایلام بررسی شد .

در این بازدید آقای دکتر سالکی، مدیر محترم مرکز رشد واحدهای فناور ضمن ارائه گزارشی از نحوه شناسایی، جذب، حمایت و هدایت واحدهای فناور تحت پوشش مرکز رشد، کلیاتی  از نحوه ساماندهی ، حمایت و هدایت این واحد ها از طرح ایده تا ساخت نمونه محصول و در نهایت تجاری سازی را ارائه نمود.

در ادامه آقای دکتر علی اکبری، ریاست محترم دانشگاه از روند فعالیت کلیه واحدهای مستقر در مرکز رشد بازدید و از نزدیک پیشرفت ، دستاوردها و مسائل مرتبط این واحدها را مورد ارزیابی قرار داد.

ریاست محترم دانشگاه ضمن ابراز خرسندی از فعالیت شرکت های فعال در مرکز رشد خواستار توسعه فعالیت های مرکز رشد و کارآفرینی دانشگاه گردید. در اینم بازدید همچنین مقرر گردید که مسائل و انتظارات متقابل در جلسه ای با حضور دست اندر کاران مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گیرد.