تجهیز باغ آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه به سیستم آبیاری قطره ای

دکتر مسعود بازگیر، رئیس دانشکده کشاورزی در گفتگو با خبرنگار روابط عمومی اظهار داشت: پس از رایزنی و تعامل با مدیریت محترم آب و خاک استان، دانشکده کشاورزی موفق شد باغ آموزشی و تحقیقاتی  دانشگاه را به مساحت دو هکتار به سیستم آبیاری قطره ای تجهیز نماید.

وی گفت: در این باغ هفت رقم مختلف درختان میوه کاشت شده و در اجرای آن هیچ گونه ای هزینه ای بر دانشگاه تحمیل نشد.دکتر بازگیر بیان داشت: با انجام پروژه سیستم آبیاری قطره ای ضمن صرفه جویی در مصرف آب، دانشجویان دانشکده  با سیستم آبیاری پیشرفته آشنا شده و نیازی به برگزاری بازدید علمی در این زمینه نیست .