نشست اعضاء هیأت علمی دانشکده کشاورزی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، در این جلسه دکتر مسعود بازگیر رئیس دانشکده کشاورزی گزارشی از وضعیت موجود، توانایی ها دانشکده  در زمینه کسب درآمد و راهکارهای موثر در پیشبرد این وضعیت ارائه نمود.

وی در خصوص مشکلات موجود و راه های رفع آنها نیز صحبت هایی ارائه نمود و بیان داشت: باید تمام سعی و تلاش خود را برای رفع موانع و مشکلات موجود بکار ببریم .

سپس دکتر یگانه معاون آموزشی دانشکده در خصوص آئین نامه ارتقاء و چگونگی کسب امتیازات آموزشی، فرهنگی و پژوهشی توضیحات لازم را ارائه نمود.

در پایان اعضاء هیأت علمی هرکدام نظرات و پیشنهادات خود را در زمینه های مختلف دانشکده مطرح نموند.

نشست اعضاء هيأت علمي دانشکده کشاورزي نشست اعضاء هيأت علمي دانشکده کشاورزي نشست اعضاء هيأت علمي دانشکده کشاورزي