کارگاه ارتباط دولت- دانشگاه – صنعت برگزار شد

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، دکتر مصطفی کریمیان‌اقبال در کارگاه ارتباط دولت- دانشگاه – صنعت که در دانشگاه ایلام  باهمت معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه ایلام وپارک علم‌وفتاوری ایلام برگزار شد، اظهار کرد: اگر می‌خواهیم سیستم ما در این زمینه اصلاح شود دانشگاه باید درست شود و تغییر کند و اگر درست نشود منقرض خواهند شد و این تغییر باید در شهرستان‌ها بیشتر صورت گیرد.

وی با بیان اینکه منفعت مشترک اصلی است که همیشه باید در روابط مدنظر داشته باشیم و باید هر دو طرف فایده ببریم و کار را از فرمول‌هایی پیش ببریم که به نفع ماست و به قول یکی از بزرگان اقتصاد نانوا اگر نان می‌پزد به خاطر گرسنگی ما نیست به خاطر پولی است که ما به‌عنوان مشتری به او می‌دهیم. بنابراین باید در روابط زیرساختی را ایجاد کنیم که منافعش برای همه‌ی ما باشد تا این‌گونه به همه نفع برسد، اکوسیستم سالم شود و مملکت سود ببرد.

در حضور یک روزه دکتر کریمیان اقبال سه کارگاه با موضوع ایده و فرآیند تجاری سازی، تجاری سازی نتایج تحقیقات و دستاوردهای پژوهشی و ارتباط دولت- دانشگاه – صنعت برگزار شد که مورد استقبال اعضاء هیئت علمی قرار گرفت.