راهیابی به مسابقات جهانی روسیه و کسب 3 سهمیه المپیاد ورزشی توسط دانشجویان دانشگاه ایلام

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، اقای حسن باقری با کسب  دو مدال طلای مسابقات کشوری پرس سینه ولیفت به مسابقات جهانی روسیه راه یافت و تیم های ورزشی دانشگاه ایلام با حضور در مسابقات المپیاد ورزشی دانشجویان سراسر کشور منطقه 8  با کسب  سه مدال طلا و سه برنز  3 سهمیه این المپیاد را  از آن خود کردند.

این مدال ها به شرح زیر می باشد:

1- رشته تکواندو خانم مهتاب احمدی  مدال طلا

2- رشته کشتی فرنگی آقای عیسی حیدری مدال طلا

3- کشتی آزاد آقای آرمین رحمتی مدال طلا

هچنین  آقایان سعید نازی، محمد نوروزی و  محسن آبساران با کسب سه مدال برنز در رده ی سوم ایستادند.

روابط عمومی دانشگاه این موفقیت ها را به جامعه دانشگاهی تبریک می گوید .