تمدید حکم مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی و انتصاب سرپرست گروه آموزشی مرتع و آبخیزداری

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، طی احکامی جداگانه از سوی دکتر علی اکبری رییس محترم دانشگاه،  حکم دکتر هدایتعلی ورهرام عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی به عنوان مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی تمدید و دکتر محسن توکلی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی  به عنوان سرپرست گروه آموزشی مرتع و آبخیزداری منصوب گردیدند .

در حکم دکتر علی اکبری رییس محترم دانشگاه، به دکتر ورهرام آمده است.

با احترام، به استناد ماد8 «8» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، حکم جنابعالی به عنوان «مدیر گروه آموزشی علوم و صنایع غذایی» از تاریخ 07/07/94 به مدت دو سال دیگر تمدید می‌شودامید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء خدمات گروه کامیاب باشید و همّت خویش را با توجه و تأکید بر «جهتگیری‌ها و سیاست‌های کلیِ» ابلاغی در تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی بکار گیریداز درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم

متن حکم دکتر علی اکبری رییس محترم دانشگاه،  به دکتر توکلی به این شرح است.

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی به عنوان «سرپرست گروه آموزشی مرتع و آبخیزداری» منصوب می­‌شویدامید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح کیفی خدمات گروه کامیاب باشید و  با توجه به «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلّیِِ» ابلاغی و اهمیت و نقش مؤثر این گروه آموزشی، همّت خویش را در تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌گرایی، خلاقیت و کارآفرینی بکار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام وظایف محوله خواستارم.

روابط عمومی دانشگاه برای این عزیزان آرزوی موفقیت می نماید.

تمديد حکم مدير گروه آموزشي علوم و صنايع غذايي و  انتصاب سرپرست گروه آموزشي مرتع و آبخيزداري