باحکم رییس دانشگاه ، سرپرست گروه آموزشی فیزیک منصوب گردید

دکترعلی اکبری رییس محترم دانشگاه ،طی حکمی دکتر حمیدرضا کریمیان عضو محترم هیأت علمی دانشکده علوم پایه  را به عنوان سرپرست گروه آموزشی فیزیک منصوب نمودند.

به گزارش روابط عمومی ،درحکم دکترعلی اکبری خطاب به دکترحمیدرضا کریمیان آمده است

برادر گرامی جناب آقای دکتر حمیدرضا کریمیان

عضو محترم هیأت علمی دانشکده علوم پایه

با احترام، نظر به مراتب دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم و با حفظ مسئولیت­‌های آموزشی و پژوهشی به عنوان «سرپرست گروه آموزشی فیزیک» منصوب می­‌شوید. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح کیفی خدمات گروه کامیاب باشید و با توجه و تأکید بر «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلی» ابلاغی همّت خویش را در تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی به ­کار گیرید.

روابط عمومی دانشگاه برای آقای دکتر حمیدرضا کریمیان آرزوی موفقیت می نماید.

باحکم رييس دانشگاه ، سرپرست گروه آموزشي فيزيک منصوب گرديد