تمدید احکام مدیران گروه های آموزشی علوم قرآن و حدیث، گیاهپزشکی و فقه و مبانی حقوق اسلامی

به گزارش خبرنگار روابط عمومی، طی احکامی جداگانه از سوی دکتر علی اکبری رییس محترم دانشگاه، دکتر سهراب مروتی عضو هیأت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی به عنوان مدیر گروه آموزشی علوم قرآن و حدیث این دانشکده ، دکتر خشنود نورالهی عضو هیأت علمی دانشکده کشاورزی به عنوان مدیر گروه آموزشی گیاهپزشکی این دانشکده و دکتر عبدالجبار زرگوش نسب عضو هیأت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی به عنوان مدیر گروه آموزشی فقه و مبانی حقوق اسلامی این دانشکده منصوب  گردیدند.

درحکم دکتر علی اکبری، رییس محترم دانشگاه به دکتر مروتی آمده است.

برادر گرامی جناب آقای  دکتر سهراب مروتی

عضو محترم هیأت علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

با احترام، به استناد بند «ب» ماد? «8» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، حکم جنابعالی به عنوان «مدیر گروه آموزشی علوم قرآن و حدیث» از تاریخ 22/4/94 به مدت دو سال تمدید می‌گردد. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح کیفی خدمات گروه کامیاب باشید و همّت خویش را با توجه و تأکید بر «جهتگیری‌ها و سیاست‌های کلیِ» ابلاغی در تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی بکار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

متن حکم دکتر علی اکبری، رییس محترم دانشگاه به دکتر نورالهی به شرح ذیل می باشد.

جناب آقای دکتر خشنود نورالهی

عضو محترم هیأت علمی دانشکده کشاورزی

با احترام، به استناد بند «ب» ماده «8» آیین نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، حکم جنابعالی به عنوان «مدیر گروه آموزشی گیاهپزشکی» از تاریخ 17/06/94 به مدت دو سال دیگر تمدید می‌گردد. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح کیفی خدمات گروه کامیاب باشید و همّت خویش را با توجه و تأکید بر «جهتگیری‌ها و سیاست‌های کلیِ» ابلاغی برای تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی بکار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم. «جهت‌گیری‌ها و اهداف کلیِ» ابلاغی، همّت خویش را در تحقّقِ رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی بکار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

حکم دکتر علی اکبری، رییس محترم دانشگاه به دکتر زرگوش نسب به این شرح است.

جناب آقای دکتر عبدالجبار زرگوش نسب

عضو محترم هیات علمی دانشکده الهیات و معارف اسلامی

با احترام، به استناد بند «ب» ماده «8» آیین‌نامه جامع مدیریت دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی، پژوهشی و فناوری، حکم جنابعالی به عنوان «مدیر گروه آموزشی فقه و مبانی حقوق اسلامی» از تاریخ 31/06/94 به مدت دو سال تمدید می‌گردد. امید است با توکّل به خداوند متعال و توجه به اصول مدیریت علمی و اخلاق حرفه‌ای و همفکری با همکاران محترم در ارتقاء سطح کیفی خدمات گروه کامیاب باشید و همّت خویش را با توجه و تأکید بر «جهتگیری‌ها و سیاست‌های کلیِ» ابلاغی در تحقق رسالت دانشگاه در پیشتازی، قانون‌مداری، پاسخگویی، مأموریت‌گرایی، اخلاق‌مداری، خلاقیت و کارآفرینی بکار گیرید. از درگاه ایزد منّان توفیق روزافزونتان را در انجام امور محوله مسئلت دارم.

روابط عمومی دانشگاه برای این عزیزان آرزوی موفقیت می نماید.

تمديد  احکام مديران گروه هاي آموزشي علوم قرآن و حديث، گياهپزشکي و فقه و مباني حقوق اسلامي