جلسه دستورالعمل خوابگاههای خودگردان برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، پیرو جلسات کمیسیون دانشجویی، جلسه ای در سالن فرزانگان دانشگاه ایلام در خصوص دستورالعمل خوابگاههای خودگردان با حضور معاون محترم فرمانداری شهر ایلام ، مدیران و معاونین دانشجویی دانشگاههای علوم پزشکی ، آزاد، پیام نور و علمی - کاربردی ، نماینده اصناف و نیروی انتظامی برگزار گردید. در این جلسه کلیت دستورالعمل خوابگاههای خودگردان که توسط دانشگاه ایلام تهیه و تنظیم شده بود مورد تصویب قرار گرفت. هم چنین مقرر گردید کمیته ای تخصصی جهت نظارت و ارزیابی بر خوابگاههای خودگردان تشکیل گردد.

جلسه دستورالعمل خوابگاههاي خودگردان برگزار شد جلسه دستورالعمل خوابگاههاي خودگردان برگزار شد جلسه دستورالعمل خوابگاههاي خودگردان برگزار شد جلسه دستورالعمل خوابگاههاي خودگردان برگزار شد