جلسه هماهنگی طرح پایش سلامت دانشجویان به مناسبت هفته سلامت برگزار شد

به گزارش روابط عمومی، اولین جلسه هماهنگی حوزه ی معاونت دانشجویی با معاونین آموزشی دانشکده های دانشگاه تحت عنوان طرح پایش سلامت به مناسبت هفته سلامت برگزار شد.

دکتر مصطفی نعمتی، معاون محترم دانشجویی ضمن خوش آمد گویی به معاونین آموزشی دانشکده ها بیان داشت: با تاکید بر این مطلب که پیشرفت و ارتقاء تحصیلی وآموزشی دانشجویان رابطه نزدیکی با سلامت (روان و جسم) این عزیزان دارد ضرورت ارتباط این دو حوزه را بسیار حائز اهمیت برشمرد و اقدامات مناسب را جهت توسعه ی مقدمات این ارتباط را توسط دو حوزه ی دانشجویی وآموزشی ضروری دانست وابراز امیدواری کردند که در صورت چنین تعاملی زمینه های بهره برداری بهتر از برنامه های قابل اجرا در دانشگاه توسط دو حوزه ذکر شده انجام شود.در ادامه مدیر تربیت بدنی و کارشناس دفتر مشاوره توضیحات کاملی از مراحل انجام این طرح بیان نمودندو همچنین هر کدام از معاونین آموزشی نظرات خود را جهت اجرای هر چه بهتر این طرح پیشنهاد نمودند..

شایان ذکر است در پایان پکیج آموزشی حاوی کتاب نقش اساتید و کارکنان دانشگاه در ارتقای سلامت روانی دانشجویان و مجله پیشگیری نوین از طرف دانشگاه در اختیارحاضرین قرار گرفت.

جلسه هماهنگي طرح پايش سلامت دانشجويان به مناسبت هفته سلامت برگزار شد