آگهی مزایده عمومی

(( آگهی مزایده عمومی ))

دانشگاه ایلام در نظر دارد براساس مجوز شماره 1752/124 مورخ 10/03/1394 سازمان امور اقتصادی و دارایی استان ایلام تعداد 3 دستگاه خودرو مازاد بر نیاز خود را به شرح ذیل از طریق مزایده عمومی (حضوری) به فروش برساند. لذا از کلیه افراد حقیقی و حقوقی دعوت به عمل می آید از تاریخ انتشار آگهی به مدت 10 روز جهت بازدید و دریافت اسناد مزایده ( 1- برگ شرایط شرکت در مزایده 2- فرم تعهد خرید مزایده خودرو) به اداره اموال دانشگاه،  واقع در بلوار پژوهش – ساختمان مرکزی-  طبقه دوم مراجعه نمایند.

هزینه درج آگهی و هزینه کارشناسی بعهده برنده مزایده می باشد.

1-   پژو 405 مدل 1380 یک دستگاه

2-   وانت دوکابین مدل 1382 یک دستگاه