دانشگاه ایلام در اولین جشنواره بین المللی حرکت خوش درخشید

دانشجویان دانشگاه ایلام در هشتمین جشنواره ملی و اولین جشنواره بین المللی حرکت خوش درخشیدند.

به گزارش روابط عمومی، هشتمین جشنواره ملی و اولین جشنواره بین المللی حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی با تاکید بر ارتباط میان انجمن‌های علمی دانشجویی، جامعه و صنعت همه ساله 18 تا 22 مهرماه با حضور نمایندگان انجمن‌های علمی دانشجویی دانشگاه های سراسر کشور  برگزار می‌شود.

این جشنواره با استقبال گسترده دانشگاه ها و مراکز علم و فناوری کشور روبرو بوده و در سه بخش اصلی شامل نمایشگاه محصولات علمی و فناورانه، کارگاه های آموزشی و مراسم تقدیر از برگزیدگان کشوری همراه بود.

"پژمان لطفی" دبیر انجمن های علمی دانشگاه ایلام،  امروز در گفت‌وگو با خبرنگار روابط عمومی، در خصوص حضور دانشگاه ایلام در این جشنواره بیان نمود: جشنواره حرکت ویژه انجمن‌های علمی دانشجویی هر ساله در دو سطح دانشگاهی و ملی برگزار شد.

دبیر پنجمین جشنواره حرکت دانشگاه ایلام گفت: در بخش اول فعالیت‌های انجمن‌های علمی در زمینه‌های آموزشی، ترویجی، تالیف کتاب، اختراع و ... مورد داوری قرار گرفت و برگزیدگان این بخش وارد مرحله ملی شدند و با سایر دانشگاه‌های کشور در جشنواره ملی دانشگاه فردوسی به رقابت پرداختند.

دانشجوی رشته کشاورزی: درجشنواره بین المللی حرکت در مشهد که به صورت نمایشگاهی برگزار شد، انجمن‌های علمی دستاوردهای یک‌ساله خود را در معرض دید بازدید کنندگان قرار دادند و در داوری مرحله ملی جشنواره حرکت در دانشگاه فردوسی مشهد، دانشگاه ایلام توانست به دو مقام ارزنده دست یابد.

دبیر پنجمین جشنواره حرکت دانشگاه ایلام گفت: در مراسم اختتامیه جشنواره "انجمن علمی حامیان محیط زیست ایلام" در فعالیت های پژوهشی قابل تقدیر شناخته شد.

شایان ذکر است پژمان لطفی دبیر پنجمین جشنواره حرکت دانشگاه ایلام در بین شورای دبیران سراسر کشور به عنوان دبیر برگزیده شناخته شد و مورد تقدیر وزیر محترم علوم قرار گرفت.