کارگاه آموزشی سامانه برنامه عملیاتی در دانشگاه ایلام برگزار گردید

کارگاه سامانه برنامه عملیاتی با هدف ارتقاء سطح مهارت کارشناسان حوزه برنامه‌ریزی و با تدریس دکتر سلاورزی مدیر برنامه و بودجه دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، در این کارگاه چهار ساعته که با هدف آموزش فرآیند برنامه عملیاتی و روند تکمیل اطلاعات برنامه در حوزه‌های مختلف دانشگاه برگزار شد، دکتر سلاورزی مدیر برنامه و بودجه دانشگاه ایلام با تأکید بر اهمیت اجرا و پایش برنامه عملیاتی بعنوان عملکرد عینی و قابل اندازه‌گیری دانشگاه، بر لزوم پایش به موقع برنامه و تکمیل دقیق اطلاعات در سامانه تأکید کرد.

وی افزود: تدوین برنامه عملیاتی به ابزارهای به روز و دقیق برای پایش و ارزیابی نیاز دارد.

دکتر سلاورزی اضافه کرد: پایش و ارزیابی یکی از ضرورت‌های جهان امروز است و در این راستا ایجاد سامانه پایش دانشگاه ایلام یک رویداد مهم می‎باشد.

شایان ذکر است در این کارگاه مراحل تدوین برنامه عملیاتی، تعریف اقدامات، عملکرد حوزه و اهمیت اقدامات، تشریح و نحوه تکمیل و ارسال سامانه به کارکنان حاضر در کارگاه آموزش داده شد.

کارگاه آموزشي سامانه برنامه عملياتي در دانشگاه ايلام برگزار گرديد کارگاه آموزشي سامانه برنامه عملياتي در دانشگاه ايلام برگزار گرديد