اطلاعیه برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان دانشگاه ایلام + شرایط و ضوابط ثبت نام + مهلت ثبت نام

به گزارش روابط عمومی، معاونت دانشجویی دانشگاه ایلام در اطلاعیه‌ ای شرایط و ضوابط  داوطلبان عضویت در شورای صنفی دانشجویان و مهلت ثبت نام را اعلام کرد.

بر اساس این گزارش انتخابات شورای صنفی دانشجویان به صورت متمرکز در سطح دانشگاه برگزار می گردد.

بدینوسیله به اطلاع آن دسته از دانشجویانی که تمایل به عضویت در این شورا را دارند می رساند که جهت ثبت نام با همراه داشتن یک قطعه عکس رنگی و کارنامه تحصیلی حداکثر تا تاریخ 1398/10/24به دفتر معاونت دانشجویی (آقای رضا فرجی) مراجعه نمایند.

شرایط عمومی داوطلبان عضویت در شورای صنفی دانشجویان:

1-اعتقاد به نظام جمهوری اسلامی ایران و التزام عملی به ولایت مطلقه فقیه و قانون اساسی

2-رعایت شئون دانشجویی و اخلاقی

3-رعایت مفاد آیین نامه و شیوه نامه شورای صنفی دانشجویان

4-گذراندن یک نیم سال تحصیلی برای دانشجویان کارشناسی

5-نداشتن حکم قطعی محکومیت در کمیته انضباطی

6-دارا بودن حداقل معدل 13 برای دانشجویان کارشناسی، معدل 15 برای دانشجویان کارشناسی ارشد و 17 برای دانشجویان دکتری

7-عدم عضویت در شورای مرکزی تشکل های اسلامی دارای مجوز در دانشگاه

8-حداقل دو ترم تحصیلی از دوران تحصیل باقی مانده باشد

دانشجویان گرامی می توانند جهت کسب اطلاعات بیشتر به آیین نامه و شیوه نامه برگزاری انتخابات شورای صنفی دانشجویان کشور ابلاغی از سوی وزیر محترم علوم و تحقیقات و فناوری در سال 1395 مراجعه نمایند.

ضمناً تاریخ برگزاری انتخابات متعاقباً اعلام خواهد شد.