در راستای افزایش مهارتهای کارآفرینی دانشجویان، کارگاه پرورش قارچ دکمهای با تدریس دکتر قنبری عضو هیأت علمی گروه علوم باغبانی در دانشگاه ایلام برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی، در راستای افزایش مهارتهای کارآفرینی دانشجویان، کارگاه تولید قارچ خوراکی با حضور 30 نفر از دانشجویان و به همت دکتر قنبری عضو هیأت علمی گروه علوم باغبانی برگزار گردید و در مدت یک ماه دانشجویان با تمام مراحل پرورش قارچ خوراکی به صورت علمی و عملی آشنا شدند.
بنا به این گزارش، در حال حاضر برداشت قارچ به صورت روزانه در محل گلخانه به قیمت هر کیلو 15000 هزار تومان عرضه می شود.
این گزارش میافزاید: پیش بینی می شود در این دوره بین 300 تا 400 کیلو گرم قارچ درجه یک برداشت شود.