کتاب «مکالمه عربی با گویش محلی» تألیف دکتر زرگوش نسب دانشیار دانشگاه ایلام منتشر گردید

جهت استفاده دانشجویان عراقی شاغل به تحصیل در ایران، کتاب «مکالمه عربی با گویش محلی» تألیف دکتر عبدالجبار زرگوش نسب دانشیار دانشگاه ایلام منتشر گردید

به گزارش روابط عمومی، با توجه به افزایش رفت و آمدهای افراد مابین دو کشور ایران و  عراق و تحصیل تعدادی زیادی از دانشجویان عراقی در ایران و از جمله دانشگاه ایلام و با توجه به ضرورت انتشار کتابی که مفاهیم زبان عربی با گویش‌های محلی را به افراد آموزش دهد و این دانشجویان بتوانند از آن برای انجام امور روزمره خود استفاده کنند، کتاب «مکالمه عربی با گویش محلی و برگزیده‌هایی از مطبوعات عربی و ترجمه آن» تألیف دکتر عبدالجبار زرگوش نسب دانشیار دانشکده الهیات و معارف اسلامی منتشر گردید.

بنا به این گزارش، این کتاب در 220 صفحه و در یک مقدمه، گفت‌گوها، برگزیده‌های ترجمه مطبوعات و منابع توسط انتشارات هاوار چاپ شده است.