کتاب «مراکز تشیع در دوران اسلامی و شیعه در جهان امروز» تألیف استادیار دانشگاه ایلام منتشر شد

کتاب «مراکز تشیع در دوران اسلامی و شیعه در جهان امروز» تألیف دکتر مرتضی اکبری استادیار دانشگاه ایلام منتشر گردید.

به گزارش روابط عمومی، کتاب «مراکز تشیع در دوران اسلامی و شیعه در جهان امروز» تألیف دکتر مرتضی اکبری استادیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی توسط انتشارات هاوار در یک مقدمه و پنج فصل منتشر گردید.

بنا به این گزارش، مؤلف در این کتاب به معرفی مراکز شیعه نشین در دوران اسلامی می پردازد و همچنین اوضاع شیعیان در جهان امروز را بررسی کرده است، لذا در فصل اول به مراکز شیعی و اوضاع شیعیان در عربستان، عراق، یمن، بحرین و امارات متحده عربی، فصل دوم به مراکز شیعه نشین ایران در دوان اسلامی، فصل سوم به مراکز شیعی در سوریه، لبنان، ترکیه و جمهوری آذربایجان، فصل چهارم به مراکز و وضعیت شیعیان در افغانستان، پاکستان و هند  و فصل پنجم مراکز و اوضاع شیعیان در شمال آفریقا و اندلس را مورد بحث و بررسی قرار داده است.