ارتقاء جایگاه کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام به رتبه هیجدهم در بین کتابخانه‌های دانشگاه‌ها تحت پوشش وزارت عتف

بر اساس آمار و رتبه بندی 165 کتابخانه ‌دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های زیرپوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایدانداک) انجام گرفت، کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام به رتبه هیجدهم  ارتقاء یافت.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد علی‌اکبری رئیس دانشگاه با بیان این خبر، اظهار داشت: بر اساس آمار و رتبه بندی 165 کتابخانه ‌دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های تحت پوشش وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که توسط پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران (ایرانداک) از سال تحصیلی 1397-1396 بر پایه استانداردNISO Z39.7  گردآوری و نتایج به دست آمده در پنج بخش شامل: مجموعه،  نیروی انسانی، زیرساخت، اعتبارات و خدمات  را در بر دارد مورد تجزیه و تحیل قرار گرفت، که در نهایت  کتابخانه مرکزی دانشگاه ایلام جایگاه هیجدهم را در بین 165 کتابخانه ‌دانشگاه‌ها و پژوهشگاه‌های زیرپوشش وزارت علتف کسب کرد.