عضویت آزمایشگاه مرکزی و پژوهشکده گیاهان دارویی و معطر دانشگاه ایلام در شبکه آزمایشگاهی معاونت علمی ریاست جمهوری

دکتر حسین مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه عنوان کرد: در ادامه موفقیت های دانشگاه در سال 1398، طبق ارزیابی های انجام شده آزمایشگاه مرکزی و پژوهشکده گیاهان دارویی و معطر دانشگاه ایلام موفق به عضویت فعال در  شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شدند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر حسین مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام با بیان این خبر اظهار داشت: بر اساس ارزیابی‌های انجام شده توسط شبکه آزمایشگاهی طی نامه‌ای شماره 112366 مورخ 1398/10/23 از سوی جناب آقای دکتر رضا اسدی فرد مدیر شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام و پژوهشکده گیاهان دارویی و معطر دانشگاه، به عنوان عضو فعال شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی پذیرفته شدند.

دکتر مهدیزاده افزود: با این پذیرش، آزمایشگاه مرکزی دانشگاه ایلام و پژوهشکده گیاهان دارویی از سرفصل‌های حمایتی شبکه آزمایشگاهی فناوری‌ های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری شامل: حمایت از برگزاری و یا حضور کارشناسان در کارگاهها و دوره­های آموزشی مورد تأیید شبکه، حمایت از تعمیر و نگهداری، کالیبراسیون و تأمین قطعات برای تجهیزات موجود و تأمین نمونه مرجع، حمایت از اخذ اعتبار نامه استاندارد ISO/IEC 17025، حمایت از پیاده سازی نرم افزار مدیریت اطلاعات آزمایشگاه، حمایت از خرید تجهیزات جدید آزمایشگاهی ساخت ایران حمایت از فعالیت کارگروه­های تخصصی برخوردار خواهند شد.

دکتر مهدیزاده یادآور شد:  شبکه آزمایشگاهی فناوری راهبردی گرنت های متنوعی ویژه اعضای هیات علمی،  دانشجویان دکتری و پسا دکتری داخل کشور،  دانشجویان کارشناسی ارشد  و  اعضای باشگاه مشتریان شبکه آزمایشگاهی با هدف حمایت از پروژه های تحقیقاتی معرفی می نماید، لذا متقاضیان می توانند به منظور بهره مندی از طرح های تخفیف این شبکه در وب سایت  www.labsnet.ir  ثبت نام نماید.