برنامه آموزش استفاده از نرم افزارهای آموزش مجازی ویژه اعضای هیات علمی و مدرسان مدعو دانشگاه ایلام

توجه:

1-آموزش از طریق سیستم کلاس آنلاین دانشگاه ایلام برگزار می‌شود.

2- لازم است اساتید محترم پیش از جلسه نرم افزارهای لازم را نصب کنند.

3-همکاران واحد IT در زمان برقراری کلاس به اساتید پشتیبانی می‌دهند اما بخاطر ترافیک بالا ممکن است در آن زمان پشتیبانی با کندی صورت بگیرد. لذا اکیدا توصیه می‌گردد قبل از جلسه نرم‌افزارهای لازم نصب و راه‌اندازی شود.

4- آموزش‌ها و نرم افزارهای لازم در سایت مرکز آموزشهای مجازی دانشگاه ایلام به آدرس lms.ilam.ac.ir  موجود است.

5-آدرس اتصال به کلاس در اختیار معاون آموزشی دانشکده قرار گرفته و در گروه‌های مربوطه نیز اطلاع رسانی می‌شود.

6- لطفا بخاطر تعداد زیاد اساتید و ترافیک بالا، همکاران عزیز صرفا در زمان‌های مربوط به دانشکده خود به کلاس مراجعه کنند.