در راستای گرامیداشت ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی و مطابق برنامه‌های مدیریت تربیت بدنی، مسابقات تیراندازی با تفنگ بادی ویژه کارکنان و اساتید در دانشگاه ایلام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، همزمان با چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، مسابقات  تیراندازی با تفنگ بادی ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه صبح دیروز در محل سالن تختی گردید که در پایان آقای سعید شریفی مقام اول، آقای دکتر مهدی صیدی مقام دوم و آقای سجاد فتاحی مقام سوم  را کسب نمودند.

مسابقات تيراندازي با تفنگ بادي ويژه کارکنان و اساتيد در دانشگاه ايلام برگزار گرديد مسابقات تيراندازي با تفنگ بادي ويژه کارکنان و اساتيد در دانشگاه ايلام برگزار گرديد