قهرمانی تیم والیبال کارکنان دانشگاه ایلام در مسابقات والیبال کارکنان ادارات استان ویژه گرامیداشت دهه مبارک فجر

در جریان مسابقات والیبال کارکنان ادارات و سازمان‌های استان ایلام ویژه گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی و ایام مبارک دهه فجر، تیم والیبال کارکنان دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان قهرمانی گردید.

به گزارش روابط عمومی، در جریان مسابقات والیبال کارکنان ادارات و سازمان‌های استان ایلام ویژه گرامیداشت چهل و یکمین سالگرد انقلاب اسلامی و ایام مبارک دهه فجر که با حضور تیم‌های دانشگاه ایلام، سازمان تأمین اجتماعی، پالایش گاز استان ، نفت و گاز استان، بنیاد شهید، اداره مالیات، صدا و سیما و دانشگاه علوم پزشکی ایلام و به میزبانی دانشگاه ایلام برگزار گردید، در پایان تیم والیبال کارکنان دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان قهرمانی و راه‌یابی به مسابقات قهرمانی کشوری گردید.

بنا به این گزارش: دکتر مصطفی نعمتی، دکتر نبی شمسایی، جهانبخش خورانی، غفار صالحی، حسین محمدی، طاهر شکروندی، یاسر سلیمانی، جمال جعفری، بهرام قنبری، شمس‌‌الله رحیمی، صادق پورمسیری، قدرت شکوهنده، احسان سهیلی اعضای تیم والیبال کارکنان دانشگاه ایلام در این دوره از مسابقات بودند.

این گزارش می‌افزاید: آقای بهنام سلیمانژاد مربیگری و آقای سعید مرادی سرپرستی تیم را عهده‌دار بودند.