دانشگاه ایلام در فراخوان اسفندماه سال جاری 16 عضو هیأت علمی جذب می‌کند

دانشگاه ایلام در راستای  تحقق برنامه ‌های دانشگاه، ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و به منظور تکمیل کادر هیأت‌ علمی، در فراخوان اسفندماه سال جاری 16 عضو هیأت علمی جذب می‌کند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر محمد علی‌اکبری رئیس دانشگاه با اعلام این خبر، اظهار داشت: در راستای  تحقق برنامه ‌های دانشگاه، ارتقای کیفیت خدمات آموزشی و به منظور تکمیل کادر هیأت‌ علمی در دانشکده‌‌های علوم پایه، ادبیات و  علوم‌ انسانی، پیرادامپزشکی، الهیات و معارف، فنی و مهندسی و کشاورزی از طریق فراخوان عمومی مرکز جذب وزارت علوم در اسفند ماه سال جاری تعداد 15 نفر در رشته‌های تخصصی موردنیاز جذب دانشگاه می شوند.

رئیس دانشگاه، افزود: متقاضیان جذب هیأت‌ علمی در رشته‌های زیست شناسی (فیزیولوژی جانوری)، تربیت بدنی و علوم ورزش (مدیریت ورزشی - فقط زن)، زیست شناسی (بیوتکنولوژی)، شیمی (شیمی آلی - 2 نفر)، ریاضی (ریاضی مالی)، شیمی (شیمی تجزیه)، مرتع‌داری (شناسایی و اکولوژی مرتع)، علوم قرآن و حدیث، فقه و مبانی حقوق اسلامی، مهندسی نفت (همه گرایش‌ها)، مهندسی معماری، بهداشت مواد غذایی، دامپزشکی (بافت شناسی عمومی)، زبان و ادبیات انگلیسی و حقوق (حقوق خصوصی) می‌‌توانند با مراجعه به سامانه نور رضوی و ملاحظه شرایط عمومی و اختصاصی مورد نظر دانشگاه ایلام علاقمندی خود را اعلام نمایند.

دکتر علی‌اکبری ضمن استقبال از جذب اعضای هیأت ‌علمی بومی در دانشگاه ایلام اظهار امیدواری کرد، که فارغ‌التحصیلان برجسته دانشگاه ‎های معتبر داخلی و خارجی و نخبگان و سرآمدان بومی بتوانند با احراز شرایط در کسوت هیأت‌ علمی در دانشگاه ایلام جذب گردند.

رئیس دانشگاه، خاطرنشان کرد: فرصت ثبت‌نام در سامانه نور رضوی از تاریخ 98/11/24 لغایت 98/12/06 می‌باشد و بعد از آن مراحل بررسی پرونده‌‌های متقاضیان در هیأت اجرایی جذب و گروه‌های آموزشی آغاز می ‌گردد.

دانشگاه ايلام در فراخوان اسفندماه سال جاري 16 عضو هيأت علمي جذب مي‌کند