تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام موفق به کسب عنوان قهرمانی مسابقات فوتسال کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان گردید

در جریان مسابقات فوتسال کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان که با شرکت 20 تیم در دانشگاه ایلام برگزار گردید، تیم فوتسال کارکنان دانشگاه موفق به کسب عنوان قهرمانی این مسابقات گردید.

به گزارش روابط عمومی، در ادامه برنامه‌های مسابقات ورزشی گرامیداشت چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی، مسابقات فوتسال کارکنان دستگاه‌های اجرایی استان با شرکت 20 تیم و به مدت یک هفته در دانشگاه ایلام برگزار گردید که در پایان این مسابقات و در مسابقه فینال که با حضور دکتر علی‌شائی مدیرکل ورزش و جوانان استان، آقای سنجابی رییس هیأت فوتبال استان و جمعی از مدیران دستگاه‌های اجرایی برگزار شد، تیم دانشگاه ایلام توانست با برتری مقابل تیم مخابرات به مقام قهرمانی دست یابد.

بنا به این گزارش: آقایان دکتر نبی شمسایی، دکتر مجید میراب بالو، کامران نیازی، طاهر شکروندی، حسین محمدی، جعفر زرگوشی، سعید نوروزی، طیب سیفی و دکتر وحید شرفی اعضای تیم فوتسال کارکنان دانشگاه ایلام در این دوره از مسابقات بودند و آقایان سعید مرادی عنوان مربی و  غفار صالحی سرپرستی تیم را بر عهده داشتند.

تيم فوتسال کارکنان دانشگاه ايلام موفق به کسب عنوان قهرماني مسابقات فوتسال کارکنان دستگاه‌هاي اجرايي استان گرديد