انتصاب دکتر علی اشرف مهرابی دانشیار دانشگاه ایلام بعنوان رابط استان ایلام در شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک ایران

دکتر علی اشرف مهرابی دانشیار دانشگاه ایلام بعنوان نماینده و رابط انجمن ژنتیک ایران  در استان ایلام، در چهارمین کنگره بین‌المللی و شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک ایران منصوب گردید.

به گزارش روابط عمومی، طی حکمی از سوی دکتر محمود تولایی رئیس چهارمین کنگره بین المللی و شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک ایران، دکتر علی اشرف مهرابی دانشیار دانشکده کشاورزی بعنوان نماینده و رابط انجمن ژنتیک ایران در استان ایلام، در چهارمین کنگره بین‌المللی و شانزدهمین کنگره ملی ژنتیک ایران که از تاریخ 27 الی 29 فرودین ماه 1399 برگزار می‌گردد، منصوب گردید.

دکتر تولایی در این حکم خطاب به دکتر مهرابی، خواستار شرکت و تبادل نظر در کمیته علمی کنگره، تشکیل و توسعه شبکه‌های اجتماعی استانی، جذب حامیان معنوی و مالی، مشارکت در داوری مقالات ارسالی، همفکری و همراهی در برگزاری نشست‌های تخصصی مرتبط و جلب مشارکت و همراهی استادان و دانشجویان دانشگاه‌ها و مراکز پژوهشی استان ایلام در راستای ارتقای کیفی و اثربخشی این کنگره شده است.