آغاز اجرای پروژه حصار کشی محوطه سایت اصلی دانشگاه ایلام

پروژه حصار کشی  محوطه سایت اصلی دانشگاه ایلام، در دو ضلع شمالی و جنوب غربی به طول  1100 متر مربع آغاز گردید.

به گزارش روابط عمومی، پروژه حصار کشی  محوطه سایت اصلی دانشگاه ایلام در دو ضلع شمالی و جنوب غربی دانشگاه با اعتبار سه و نیم میلیارد ریال آغاز گردید که بر طبق برنامه پیش بینی می‌شود در اردیبهشت ماه 1399 به اتمام برسد.

بنا به این گزارش، طول مسیر دیوار ضلع شمالی 500 متر به صورت دیوار پیش ساخته و طول مسیر دیوار ضلع جنوب غربی 600 متر به صورت بلوک سیمانی می باشد؛ که در مجموع 1100 متر از محوطه دانشگاه ساماندهی می‌گردد.