اطلاعیه‌ی معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ایلام در خصوص سامانه آموزش الکترونیک

با توجه به شرایط پیش آمده در سطح کشور و شیوع ویروس کرونا، سیستم آموزش الکترونیک دانشگاه ایلام فعال شده و در این سیستم سامانه های ذیل در دسترس است:

1- سامانه کلاس آنلاین و برگزاری ویدئو کنفرانس (vc.ilam.ac.ir)

2- سامانه آموزش مجازی (lms.ilam.ac.ir/lms)

3- سامانه پروفایل اساتید با امکان ارائه محتوای درسی (profile.ilam.ac.ir)

در همین راستا لازم است تا اعضای محترم هیات علمی محتوای دروس خود را در قالب فایل پاورپوینت ناطق در سامانه پروفایل بارگزاری نمایند.

راهنمای افزودن صدا و ارائه مجازی در ذیل در دسترس است. اطلاعات لازم در خصوص سامانه پروفایل از طریق پیامک برای اعضای هیات علمی ارسال خواهد شد.

راهنمای ایجاد فایل چند رسانه ای در قالب پاورپوینت

اعضای محترم هیأت علمی در صورت نیاز به برگزاری کلاس آنلاین و یا حضور به صورت ویدئو کنفرانس در جلسه دفاع پایان نامه، با شماره 08459241221 تماس حاصل فرمایند.