جشن شب یلدا در دانشگاه ایلام برگزار گردید

در آخرین شب پاییز 1398 با  هماهنگی و برنامه ریزی انجمن اسلامی دانشجویان، جشن شب یلدا در دانشگاه ایلام برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، با هماهنگی و برنامه ریزی انجمن اسلامی دانشجویان و همکاری کانون پژواک، کانون تئاتر و کانون گردشگری، جشن شب یلدا با حضور دکتر امامی پور مدیر امور فرهنگی، آقای فتاحی رئیس اداره روابط عمومی و جمع زیادی از دانشجویان شب گذشته در محل سالن آیت اله حیدری برگزار گردید.

بنا به این گزارش، اجرای موسیقی، اجرای نمایش، اجرای پادکست و استندآپ جزء برنامه های این مراسم بود.