اطلاعیه تکمیل ظرفیت پذیرش دانشجوی کارشناسی در دانشگاه ایلام

به اطلاع داوطلبان تحصیل در دانشگاه ایلام می رساند بر اساس اطلاعیه سازمان سنجش آموزش کشور، این دانشگاه در برخی از رشته های تحصیلی جهت تکمیل ظرفیت دانشجو می پذیرد (متقاضیانی که در آزمون سراسری شرکت ننموده اند، نیز مجاز به ثبت نام می باشند)، لذا از متقاضیان محترم تقاضا می شود بر اساس موارد ذیل اقدام نمایند:

1- مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور و مطالعه شرایط به آدرس زیر:

2- دریافت، تکمیل و ارسال فرم تقاضانامه و سایر مدارک  از تاریخ 28 آبان لغایت 30 دی ماه به آدرس: ایلام – بلوار پژوهش – دانشگاه ایلام – اداره کل امور آموزشی (کدپستی: 77111-69391) ارسال نمایند:

مدارک مورد نیاز: کپی شناسنامه، کپی کارت ملی، کپی مدرک  دیپلم، کپی  مدرک پیش دانشگاهی، رسید پرداخت وجه ثبت نامی اعلام شده در اطلاعیه سازمان سنجش

3- پس از بررسی های لازم، اسامی نهایی پذیرفته شدگان از طریق سازمان سنجش و دانشگاه ایلام به اطلاع خواهد رسید.

4- مراحل ثبت نام نهایی پذیرفته شدگان متعاقباً از طریق سایت دانشگاه به اطلاع خواهد رسید.

روابط عمومی دانشگاه ایلام