اردوی کوهنوردی دانشجویان دختر دانشگاه ایلام به ارتفاعات منجل برگزار گردید

با هماهنگی و برنامه ریزی اداره تربیت بدنی دانشگاه و در قالب جشنواره ورزشی درون دانشگاهی، اردوی کوهنوردی دانشجویان دختر  دانشگاه به منطقه منجل برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی، اردوی کوهنوردی دانشجویان دختر دانشگاه ایلام به ارتفاعات منجل،  همراه با برگزاری مسابقه بومی محلی (دار پلان) در قالب جشنواره ورزشی درون دانشگاهی،  روز پنج شنبه 23 آبان با حضور دکتر صیدی معاون دانشجویی دانشگاه و دکتر شمسایی مدیر تربیت بدنی برگزار گردید.