اخبار کوتاه دانشگاه ایلام 1399/05/12

دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه: ترم مجازی تابستانه دانشگاه ایلام از تاریخ 99/05/11  لغایت 99/06/06 بصورت مجازی برگزار می‌گردد.

دکتر نعمتی معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه: با توجه عدم برگزاری آزمون‌های زبان به علت پدیده کرونا، دانشجویان دوره‌های دکتری دانشگاه ایلام که در آزمون های پیشین نمره 40 را کسب کرده‌اند، می‌توانند تا پایان شهریور ماه از رساله خود دفاع نمایند.

دکتر مهدیزاده معاون پژوهش و فناوری دانشگاه: 160 طرح پژوهشی برون دانشگاهی توسط اساتید دانشگاه ایلام در حال انجام است.

دکتر شیرخانی معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه:  حدود 1200 نفر بصورت آنلاین جشن فارغ‌التحصیلی مجازی دانشجویان دانشگاه ایلام را  در تاریخ چهارم مراداد ماه تماشا کردند.

دکتر توکلی مدیر امور آموزشی دانشگاه: با توجه به استقرار سامانه‌های مختلف در دانشگاه، تمامی فرآیندهای تسویه حساب آموزشی و رفاهی دانشجویان دانشگاه ایلام بصورت مجازی و غیرحضوری انجام می‌گیرد و همچنین با توجه به انعقاد قرارداد با شرکت پست، مدارک فراغت از تحصیل و تأییدیه تحصیلی از طریق ارسال پستی و سامانه‌های دواتی انجام می‌گیرد.

خانم دکتر پیرزادنیا مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه: آزمون جامع دوره‌های دکتری دانشگاه ایلام در برخی گروه‌های آموزشی به شیوه مجازی و در برخی گروه‌های دیگر بصورت حضوری با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و فاصله اجتماعی در حال انجام است.

طی حکمی از سوی دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه: حکم مدیریت دکتر مهدی حیدری در سمت مدیرگروه آموزشی علوم جنگل از تاریخ 1398/12/21 به مدت دو سال تمدید گردید.