حمایت سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق ایران از نشریه دانشجویی «رسانش» دانشگاه ایلام

با کسب استانداردهای رعایت شده، نشریه دانشجویی «رسانش» دانشگاه ایلام مورد حمایت سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق ایران قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی، حسب نامه رسمی خانم مهندس روشنک مرادی دبیر کمسیون مستندسازی و نشریات سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق ایران و با توجه به کسب پارامترها و استاندارهای رعایت شده، نشریه دانشجویی «رسانش» که زیر نظر دفتر نشریات دانشگاه ایلام فعالیت می‌نماید، به صورت رسمی مورد حمایت سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق کشور  قرار گرفت.

بنا به این گزارش: همچنین سازمان علمی دانشجویی مهندسی برق ایران از آقای حسین بلوچی مدیر مسؤول نشریه و دبیر انجمن علمی دانشجویی مهندسی برق دانشگاه، جهت همکاری در شورای حمایت از نشریات این سازمان دعوت رسمی بعمل آورد.

لینک آخرین شماره منتشر شده نشریه رسانش:

حمايت سازمان علمي دانشجويي مهندسي برق ايران از نشريه دانشجويي «رسانش» دانشگاه ايلام