آقای محمد فتاحی و پانیذ میرزابیگی دانشجویان کارشناسی صنایع غذایی دانشگاه ایلام عناوین کتاب برتر و دانشجوی برتر، جشنواره پروفسور حسابی را کسب کردند.
به گزارش روابط عمومی، آقای محمد فتاحی و پانیذ میرزابیگی دانشجویان کارشناسی صنایع غذایی دانشگاه ایلام با کسب رأی عالی داوران دور سوم جایزه ویژه پروفسور حسابی، در بخش کتاب با عنوان "چرا مارچوبه باعث بوی بد ادرا میشود؟ پرسشهای جالب غذایی که با علم توضیح داده میشوند" عناوین کتاب برتر این جشنواره را کسب نمودند.
محمد فتاحی
پانیذ میرزابیگی
همچنین بر اساس رأی هیأت داوران، آقای فتاحی و خانم میرزابیگی عنوان دانشجوی برتر جشنواره را هم کسب کردند.