پیام تبریک رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت بزرگداشت روز معلم و استاد

دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام تاکید کرد: 12 اردیبهشت و روز معلم فرصتی است، تا وجدان آگاه جامعه ایرانی فضیلت دانش و آموزش را گرامی بدارد‌.

به گزارش روابط عمومی، متن پیام دکتر علی اکبری رئیس دانشگاه ایلام به مناسبت بزرگداشت روز معلم و استاد به شرح ذیل است:

12 اردیبهشت سالروز شهادت استاد مرتضی مطهری و روز معلم، فرصتی است تا وجدان آگاهِ جامعه ایرانی فضیلتِ دانش و آموزش را به نیکی و درستی گرامی بدارد. بزرگداشت مقام رفیع معلم و استاد در سال جاری، به‌واسطه آنکه جامعه شریف فرهنگی و دانشگاهی ثابت نمودند که ایثارگرانه و با تمام وجود در هر شرایطی چراغ علم و دانش را برافروخته نگه می‌دارند از اهمیت متفاوتی برخوردار است.

اینجانب این روز شایسته را به آموزگاران، دبیران، مدرسین و اعضای هیات علمی صمیمانه تبریک می گویم و یقین دارم که بهترین راه برای عبور از شرایط سخت شیوع ویروس کرونا، تمرین درست آموختن و درست زیستن است، و این راهی است که جز از مسیر آموزش، علم اندوزی و خردورزی ممکن نمی شود. در پایان امیدوارم زندگی جوانان و فرزندان ایران زمین قرین کامیابی باشد و قدر و ارج فرهنگیان و دانشگاهیان در صدر برنامه‌ها و تعهدات قوای سه گانه و جامعه علم پسند ایران قرار گیرد.