امکان درخواست خرید تجهیزات برگزاری کلاس آنلاین از محل پژوهانه

در راستای افزایش کیفیت برگزاری کلاسهای برخط(آنلاین) اعضای محترم هیات در صورت عدم دسترسی به تجهیزات برای برگزاری کلاس های آموزشی برخط می توانید با استفاده از پژوهانه خود (قسط سوم پژوهانه 98-97 و قسط اول پژوهانه 99-98) درخواست خرید اقلام زیر را از طریق سامانه ثبت نمایید:
1- هدست
2- وب کم
3- قلم نوری
4- سایر تجهیزات درخواستی (عنوان ذکر شود)

همچنین می توانید با استفاده از پژوهانه و از محل حقوق سال 1399، درخواست خرید اقلام زیر را ثبت نمایید:

لپ تاپ تا سقف 8 میلیون
لپ تاپ تا سقف 14 میلیون
تبلت تا سقف 5 میلیون
تبلت تا سقف 8 میلیون

توجه: دانشگاه بر اساس تعداد درخواستها و توان خود در تامین نقدینگی راه حل نهایی را انتخاب خواهد کرد.

توجه: دانشگاه وسایل را خریداری و سپس بتدریج از پژوهانه و حقوق فرد آن را تسویه خواهد نمود.

توجه: در صورت خرید از محل پژوهانه تجهیزات در انبار دانشگاه ثبت خواهد شد.

سامانه درخواست خرید از محل پژوهانه

ضمناً به اطلاع می رساند برای برگزاری هرچه بهتر کلاس های الکترونیکی، سه دستگاه کامپیوتر مجهز به قلم نوری، وب کم و هدست در محل کتابخانه مرکزی (ساختمان معاونت پژوهش و فناوری) آماده خدمت‌رسانی به اساتید محترم (اعضای محترم هیات علمی و اساتید مدعو) که به هر دلیل فاقد امکان برگزاری کلاس آنلاین بوده اند، می باشد و تا هفته آینده تلاش می شود که در هر دانشکده حداقل یک دستگاه کامپیوتر برای خدمت رسانی به اساتیدی که به هر دلیلی قادر به برگزاری کلاس آنلاین نبوده اند فراهم گردد.
 همچنین از  اعضای محترم هیات علمی خواهشمند است با توجه به واریز پژوهانه دانشجویی تحصیلات تکمیلی که در هفته آینده به حساب ایشان واریز خواهد شد، ترتیبی اتخاذ فرمایند که بخشی از این پژوهانه دانشجویی جهت خرید بسته اینترنتی مناسب برای دانشجویان تحصیلات تکمیلی که به علت فقر مالی از خریداری بسته های پر سرعت اینترنت خودداری می نمایند صرف گردد که این موضوع قطعاً موجب حفظ ارتباط با کیفیت بین اساتید راهنما و دانشجویان خواهد بود.

با احترام - معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ایلام