انتخاب پایان‌نامه‌ی دانشجوی دانشگاه ایلام بعنوان پایان‌نامه‌ی برتر جشنواره پروفسور حسابی

پایان‌نامه‌ی خانم فرانک اسکندری دانشجوی رشته مدیریت دانشگاه ایلام، عنوان پایان‌نامه‌ی برتر جشنواره  پروفسور حسابی را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی، پایان‌نامه‌ی خانم فرانک اسکندری دانشجوی نخبه‌ی فارغ‌التحصیل رشته مدیریت استراتژیک دانشگاه ایلام با عنوان «تأثیر دوراندیشی استراتژیک بر رقابت‌پذیری با توجه به نقش تعدیل‌گر یادگیری استراتژیک  – مورد مطالعه بانک‌های خصوصی شهر کرمانشاه» در دور سوم جشنواره ویژة پروفسور حسابی - پایان نامه‌های برتر ایران، بر اساس رأی هیأت داوران و با کسب امتیازات لازم، به عنوان پایان‌نامه‌ی برتر این جشنواره انتخاب گردید.

بنا به این گزارش: همچنین خانم اسکندری بعنوان پژوهشگر برتر این جشنواره، نیز انتخاب شده است.

این گزارش می‌افزاید: آقای دکتر اسفندیار محمدی، دانشیار دانشکده ادبیات و علوم انسانی، عنوان استاد راهنمای این پایان‌نامه را بر عهده داشته‌ است، که دکتر حامد شاکریان دبیر جشنواره پروفسور حسابی با ارسال لوح تقدیری از زحمات ایشان نیز تقدیر بعمل آورده است.

روابط عمومی دانشگاه ایلام ضمت تبریک به خانم فرانک اسکندری و دکتر اسفندیار محمدی، برای این عزیزان آرزوی کسب توفیقات بیشتر در عرصه علمی را دارد.

انتخاب پايان‌نامه‌ي دانشجوي دانشگاه ايلام بعنوان پايان‌نامه‌ي برتر جشنواره پروفسور حسابي انتخاب پايان‌نامه‌ي دانشجوي دانشگاه ايلام بعنوان پايان‌نامه‌ي برتر جشنواره پروفسور حسابي