تقدیر وزیر علوم از دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه ایلام به جهت ارتقاء فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه

دکتر غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال لوح تقدیری از از زحمات و تلاش‌های دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه به جهت ارتقاء کیفی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ایلام، تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، دکتر منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با ارسال لوح تقدیری از زحمات و تلاش‌های دکتر علی‌اکبری رئیس دانشگاه به جهت اینکه با سیاست‌گذاری‌های راهبردی و ایجاد فضای همدلی موجبات ارتقای کیفی فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، تقویت جایگاه دانشگاه ایلام در سطح کشور و کمک به حل معضلات جامعه را فراهم آورده است، تقدیر بعمل آورد.