تقدیر مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت وزارت علوم از رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه

خانم دکتر صادقی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت عتف با ارسال لوحی از تلاش‌های  رئیس مرکز بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه ایلام تقدیر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومی، خانم دکتر صادقی مدیرکل دفتر مشاوره و سلامت سازمان امور دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، با ارسال لوحی از تلاش‌های ارزشمند و مسؤولیت‌پذیری سرکار خانم عطابیگی رئیس مرکز  بهداشت، درمان و مشاوره دانشگاه ایلام و نیز دانشجویان عضو کانون‌های دانشجویی همیاران سلامت روان به جهت مشارکت فعال در «پویش خدا قوت دانشجو در ایام امتحانات» کمال تقدیر و تشکر را بعمل آورد.